Houby smažené v těstíčku

Suroviny

500 g čerstvých hřibovitých hub
2 vejce
3 lžíce hladké mouky
3 lžíce mléka
1 lžička soli
olej na smažení (fritování)

recept nemá fotografii

Postup

Smažit můžeme zdravé a pevné hřibovité (a jedlé) houby. Houby očistíme, opláchneme, necháme okapat a nakrájíme je na plátky asi 3-4 mm silné. Z mouky, vajec, mléka a soli ušleháme vidličkou hladké těstíčko. Na pánvi nebo ve fritovacím oleji rozpálíme tuk, houby namočíme do těstíčka a osmažíme rychle po obou stranách. Podáváme s bramborem a čerstvou zeleninou. Kdo má rád, může přidat i tatarskou omáčku. Je to rychlé a chutné.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 135x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Houby smažené v těstíčku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist