Masová směs s Moravankou

Suroviny

400 g vepřových jater
400 g vepřové kýty
1 sklenička zeleniny Moravanka
1 vajíčko
sůl
olej
1 lžička škrobové moučky


recept nemá fotografii

Postup

Jde o rychlé a velmi jednoduché jídlo. Vepřová játra dobře opláchneme, nakrájíme na kousky a promícháme s troškou máčeného škrobu. Také vepřovou kýtu si nakrájíme na nudličky a smícháme s rozšlehaným a osoleným vajíčkem. Každé maso máme ve zvláštní nádobě a máme-li čas, necháme ho chvíli odležet. Zeleninu Moravanka přecedíme a větší kusy nakrájíme (okurky na kolečka, feferonku na menší kousky). Na pánvi si rozpálíme olej, nejdříve na něm opečeme játra a dáme je stranou. Potom na oleji opečeme vepřové maso. Jakmile zbělí, přidáme již opečená játra a nakrájenou zeleninu Moravanka. Promícháme a necháme chvíli prohřát. Podáváme s rýží a ozdobíme listy hlávkového salátu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 388x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Masová směs s Moravankou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist