Vepřové na grilu na čínský způsob

Suroviny

500 g vepřových plátků z krkovice
Marináda:
50 ml oleje
50 ml vody
50 ml sojové omáčky
1 lžička soli
špetka mletého bílého pepře
1 lžička hořčice
1 lžička mletého zázvoru
2 lžíce vinného octa
2 lžíce medu nebo přírodního hnědého cukru

recept nemá fotografii

Postup

Suroviny na marinádu promícháme. Plátky masa lehce naklepeme, každý potřeme marinádou a naskládáme do hlubší mísy. Zbylou marinádou maso v míse přelijeme. Mísu překryjeme potravinářskou fólií, dáme do ledničky a necháme nejméně 4 hodiny, ale radši celou noc odležet. Poté grilujeme za občasného potírání marinádou asi 20 minut. Asi po pěti minutách obracíme a vždy znovu potřeme. Podáváme se zeleninovým salátem nebo s nakrájenou čerstvou zeleninou (rajčata, papriky, hlávkový či ledový salát…) doplněnou dresinkem.



Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 385x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové na grilu na čínský způsob


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist