Marinovaná ryba

Suroviny

500 g rybího masa (např. hejk)
2 lžíce oleje
100 ml bílého vína
1 citrón
Marináda:
2 stroužky česneku
1 cibule
citrónová šťáva
1 lžíce oleje
1 lžíce kečupu
1 lžíce sojové omáčky
sůl
mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Porce ryby očistíme, opláchneme a osušíme. Na marinádu si očistíme cibuli a jemně ji nakrájíme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Obojí promícháme s ostatními přísadami a touto marinádou zalijeme porce ryby. Necháme je v chladničce minimálně půl hodiny odležet.
Potom je z marinády vyjmeme, setřeme ji a porce po obou stranách zvolna opečeme na oleji, podlijeme je vínem a krátce podusíme. Vyjmeme je z pánve a dáme na talíře. Na pánev vlijeme zbytek marinády, prohřejeme ho a nalijeme na porce ryby. Na každý kousek ryby položíme ještě dílek citronu. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a čerstvá zelenina.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 435x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Marinovaná ryba


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist