Cikánský chléb

Suroviny

800 g vepřového bůčku
15 g soli
1 g mletého pepře
2 g kmínu
10 g sušeného česneku
500 g chleba
50 g horčice
80 g oloupaného křenu
50 g červené kapie

recept nemá fotografii

Postup

Vepřový bůček zbavený kostí a kůže nakrájíme na plátky (počítáme asi 2 plátky na porci). Maso mírně naklepeme paličkou, osolíme, opepříme a potřeme česnekem, který jsme rozmíchali ve vlažné vodě. Připravené plátky masa rozložíme na plocho do pekáče, posypeme kmínem, mírně podlijeme vodou a v rozpálené troubě upečeme do zlatova. Upečené plátky bůčku klademe na krajíčky
chleba, potřeme hořčicí, posypeme oloupaným, nastrouhaným křenem a ozdobíme kápií.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 040x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5,00 (počet: 1) 5,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Cikánský chléb


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist