Pikantní hořčice

Suroviny

1 velký kelímek plnotučné hořčice
4 kyselé okurky
1 malá sklenice sterilovaných červených paprik
1 cibule
1 feferonka (zelená)

recept nemá fotografii

Postup

Okurky i sterilované papriky vyjmeme z nálevu a necháme důkladně okapat. Obojí potom nadrobno nakrájíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kostičky, feferonku rozřízneme, odstraníme jadérka a také nakrájíme. Hořčici (koupíme nějakou kvalitnější), vyklopíme do misky, přidáme nakrájenou zeleninu a promícháme. Směs dáme do zavařovací sklenice a uložíme nejméně na tři dny někde v chladnu. Podáváme jako pikantní přílohu k vařeným masům, ale i třeba i k vejcím uvařeným natvrdo.
Poznámka:
Místo uvedené nakládané zeleniny můžete použít i svou oblíbenou nakládanou zeleninovou směs.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 340x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pikantní hořčice


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist