Hradecké kuřecí řízky

Suroviny

4 kuřecí řízky
2 stroužky česneku
sůl
mletá sladká paprika
mletý zázvor
hladká mouka
strouhanka
vejce

recept nemá fotografii

Postup

Kuřecí řízky opláchneme, osušíme a naklepeme (nejlépe přes fólii, aby se jemné kuřecí maso nepoškodilo). Česnek prolisuje a smícháme ho s kořením. Touto směsí potřeme kuřecí řízky po obou stranách a necháme je několik hodin proležet v chladnu. Poté je obalíme postupně v hladké mouce, rozšlehaném vajíčku se špetkou soli a ve strouhance. Smažíme je v rozpáleném oleji. Podáváme s bramborem, s bramborovou kaší či s jednoduchým bramborovým salátem. Vhodnou přílohou je také lehký salát z čerstvé zeleniny.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 634x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hradecké kuřecí řízky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist