Čevabčiči

Suroviny

500 až 600 g mletého masa (vepřové, hovězí)
1 vejce
1 cibule
1 až 2 stroužky česneku
sůl
mletý pepř
špetka majoránky
špetka tymiánu

recept nemá fotografii

Postup

K mletému masu přidáme vejce, velmi jemně nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, sůl a všechno koření. Rukama dobře promícháme a propracujeme. Potom odkrajujeme polévkovou lžící masovou směs a tvarujeme ji mokrýma rukama na delší a tenké šišky. Ty zvolna opékáme po všech stranách v rozpáleném oleji.
Podáváme s hořčicí a nakrájenými kolečky cibule. Vhodnou přílohou je chléb, brambory či bramborová kaše.
Poznámka:
Kouzlo tohoto jídla je ve správném okořenění – všechno tak akorát pro váš jazýček.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 484x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Čevabčiči


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist