Grilovaný pstruh s bramborem v balíčku

Suroviny

4 pstruzi
8 nových brambor
máslo
sůl
citrón
2 lžičky grilovacího koření
1 lžíce sekané bazalky
(alobal)

recept nemá fotografii

Postup

Pstruhy očistíme, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a posypeme grilovacím kořením. Do břišní dutiny vložíme kousek másla a zasypeme bazalkou. Pstruha položíme na dostatečně velký pruh alobalu, obložíme ho plátky nakrájených brambor a ještě jednou posolíme a posypeme grilovacím kořením. Přidáme kousek másla, alobal důkladně uzavřeme a grilujeme 15 až 20 minut.
Poznámka: Výhodou je, že je současně hotová i příloha. Ideální na chatu či chalupu, od grilování nemusíte odbíhat ke sporáku.
Poznámka: Fotografie je z přípravy balíčku - pstruh je okořeněný v břišní dutině, jsou přiložené brambory posypané nakrájenou bazalkou. Stačí grilovat 30 minut, balíček není nutné obracet. Lze ho celý přenést na talíř a uprostřed opatrně rozříznout, aby odešla pára. Pstruh má v této úpravě trochu nezvyklou, ale velmi lahodnou chuť. Fotografie hotového jídla bohužel nevznikla.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 228x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Grilovaný pstruh s bramborem v balíčku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist