Ďábelské rybí filé

Suroviny

500 g rybího filé
1 cibule
2 feferonky
4 lžíce dijonské hořčice
citrónová šťáva
karí koření
tlučený kmín
zázvor
olej
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Filé nakrájíme na porce, osolíme a okořeníme (množství koření přizpůsobíme chuti strávníků). Každý kousek potřeme po obou stranách dijonskou hořčicí. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky, z feferonek odstraníme jadérka a také je jemně nakrájíme. Na rozpáleném oleji orestujeme nakrájenou cibuli a feferonky, potom vložíme porce ryby a osmažíme z obou stran. Následně mírně podlijeme vodou a dusíme do měkka. Na závěr zakapeme porce ryby citrónovou šťávou.
Podáváme s hranolky, americkými bramborami či vařenými bramborami. Doplníme čerstvou sezónní zeleninou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 397x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ďábelské rybí filé


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist