Olomoucké ravioli

Suroviny

200 g Olomouckých tvarůžků
200 g polohrubé mouky
2 vejce
100 g hub (nejlépe hříbků)
200 ml smetany
1 lžička hladké mouky
1 vetší cibule
olej
kmín
sůl, pepř

recept nemá fotografii

Postup

Z mouky, vajec a soli vypracujeme tužší nudlové těsto, z něj vytvoříme malé taštičky. Plníme je kousky tvarůžků a okraje pevně stiskneme (můžeme použít formičku). Necháme v chladu odpočinout do druhého dne, potom je ve slané vodě uvaříme doměkka. Zatímco se ravioli vaří, připravíme si omáčku. Na oleji osmahneme cibulku nakrájenou na kostičky, přidáme pokrájené hříbky, osolíme, okmínujeme, opepříme a podusíme. Když jsou houby měkké, přilijeme smetanu, ve které jsme rozmíchali lžičku mouky a za stálého míchání chvilku povaříme. Hotové ravioli rozdělíme na talíře a přelijeme omáčkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 168x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,00 (počet: 2) 9,00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Olomoucké ravioli


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
TOPlist