Marinované kotlety

Suroviny

4 vepřové kotlety
200 g lučiny
1 lžíce másla
nasekaná petrželka
8 brambor
olej
1 čerstvý ananas
1 feferonka

Marináda:
1 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce ostrého kečupu
1 lžíce drceného pepře
1 lžíce worcestru
1 lžička sardelové pasty
50 ml koňaku
sůl
olivový olej

recept nemá fotografii

Postup

Na marinádu promícháme hořčici, kečup, sardelovou pastu, mletý pepř, worcestr, sůl, koňak a olivový olej. Kotlety potřeme marinádou a necháme odležet.

Lučinu rozmícháme s máslem a nasekanou zelenou petrželkou. Brambory opláchneme, osušíme, do poloviny nařízneme kříž a naplníme ochucenou lučinou. Každou zvlášť zabalíme do alobalu potřeného olejem a dáme na plech do trouby rozehřáté na 200 st. C. Pečeme asi 20 minut.

Maso opečeme po obou stranách na oleji a uchováme v teple. Kolečka ananasu opečeme na oleji do zlatova, přidáme pokrájenou feferonku a krátce orestujeme. Kotlety rozdělíme na talíře, přelijeme vypečenou šťávou a podáváme s opečeným ananasem a plněnou bramborou.

Poznámka:
Jídlo je pracnější i nákladnější, hodí se spíše pro slavnostní příležitosti. Třeba zrovna na vánoce.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 288x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Marinované kotlety


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist