Plněný králičí hřbet

Suroviny

vykostěný králičí hřbet
120 g oleje
králičí játra
1 vejce
60 g čerstvých žampiónů
100 g anglické slaniny
3 dl vývaru
3 cibule
50 g másla
300 g sterilovaného hrášku
1 lžíce hladké mouky
3 stroužky česneku
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Králičí hřbet omyjeme, osušíme a potřeme česnekem utřeným se solí. Do masa uděláme kapsu pro plnění. Na části oleje zpěníme poloviční dávku nakrájené cibule, přidáme pokrájená játra, na plátky nakrájené žampióny a orestujeme a zalijeme vejcem. Směs necháme srazit a dle chuti dosolíme. Vychladlou směsí naplníme kapsu a zašijeme. Takto připravený hřbet obalíme anglickou slaninou pokrájenou na plátky, ovážeme nití a poprášíme moukou.

Hřbet opečeme na oleji, zalijeme vývarem a dusíme doměkka. Zbytek nakrájené cibule osmahneme na másle, přidáme sterilovaný hrášek, prohřejeme a podáváme jako přílohu k masu. Maso s nádivkou naporcujeme a přeléváme šťávou připravenou pouze z výpeku.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 113x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Plněný králičí hřbet


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist