Burgundská rajčata

Suroviny

6 velkých rajčat
800 g míchaného mletého masa
1 cibule
2 vejce
tymián
rozmarýn
petrželka
2 lžíce olivového oleje
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Rajčata omyjeme a seřízneme jim špičku, které si dáme stranou. Vnitřek rajčat pečlivě vydlabeme lžičkou tak, abysme nepoškodili vnější obal rajčat. Trošku posolíme a necháme odležet v chladu.

Mleté maso smícháme s dalšími ingrediencemi. Touto směsí plníme rajčata a předehřejeme troubu. Přidáme vršky, podlijeme trošku vodou a necháme asi hodinu zapékat. Podáváme s bílým pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 722x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Burgundská rajčata


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist