Grilovaná kotleta se smaženou petrželovou natí

Suroviny

4 vepřová žebírka (kotlety) po 120 až 150 g
2 lžíce oleje
1 - 2 lžíc emásla
sůl
grilovací směs
200 g čerstvé petrželky
2 - 3 vejce
150 g polohrubé mouky
sůl
pepř
hladká mouka
olej na smažení

recept nemá fotografii

Postup

Žebírka (kotlety) po okrajích několikrát nařízneme, zlehka naklepeme, osolíme, okořeníme, pokapeme olejem a necháme 2 - 3 hodiny odležet. Poté na mřížce grilujeme. Hotové potřeme změklým máslem.

Dílky petrželových stonků (natě) propláchneme, vysušíme a poprášíme hladkou moukou. Jednotlivou nať namáčíme zlehka do rozmíchaného vejce a obalíme v polohrubé mouce. Ihned dáváme dá horkého oleje a usmažíme dozlatova. Před podáváním osolíme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 828x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Grilovaná kotleta se smaženou petrželovou natí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist