Pikantní roštěnky s křenem a smetanou

Suroviny

4 plátky hovězí roštěnky
50 g slaniny
50 g másla
50 g rajčat
30 g strouhaného křenu
hladká mouka
125 ml sladké smetany
sůl
špetka pepře

recept nemá fotografii

Postup

Maso lehce naklepeme, okraje nařízneme, osolíme a opepříme. Po obou stranách opečeme na másle a během toho přidáme plátky slaniny. Opečené maso vyndáme, na každý plátek dáme opečenou slaninu a posypeme nastrouhaným křenem.

Vypečenou šťávu necháme vydusit, zaprášíme moukou a můžeme zjemnit smetanou. Po provaření přidáme na kousky nakrájená rajčata a touto omáčkou přelijeme roštěnky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 547x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pikantní roštěnky s křenem a smetanou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist