Zvěřinové ragú s hříbky

Suroviny

300 g kančí kýty
300 g dančího hřbetu
100 g sušených hříbků
300 g šalotky
2 lžíce koření "divočina"
1 dl olivového oleje
2 snítky tymiánu
300 ml vývaru Demi glace
150 ml smetany

recept nemá fotografii

Postup


Maso nakrájíme na kostky. Kostky masa posypeme tymiánem, přidáme koření "divočina" a opepříme, zakapeme olejem. Promícháme a necháme přes noc v lednici. Až druhý den maso osolíme.

Rozehřejeme olej, na který dáme opékat maso. Poté ho dáme do hrnce a necháme ho zatáhnout, až poté zamícháme. Šalotku nakrájíme na kousky a přidáme do hrnce. Opečeme, přidáme houby a přilijeme vodu, ve které se namáčely sušené houby a demi glas. Vaříme, dokud maso nebude měkké. Na závěr zahřejeme smetanu a nalijeme ji do ragú.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 8 606x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 4,63 (počet: 8) 4,63 8 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zvěřinové ragú s hříbky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist