Holštýnské bifteky

Suroviny

(pro 4 osoby)
4 bifteky ze svíčkové po 150 g
250 g cibule
4 lžíce oleje
1/2 lžičky pepře
sůl
2 lžíce másla

recept nemá fotografii

Postup

Svíčkovou den předem opepříme, potřeme olejem a necháme uležet v lednici, maso je pak křehčí. Druhý den oloupeme cibule a nakrájíme je na plátky, které osmahneme na 2 lžících rozpáleného oleje. Pak ji vyklopíme na talíř. Zbývající olej dáme na pánev a rozehřejeme. Vložíme na něj bifteky a opékáme zprudka za častého obracení 2 minuty, pak když jsou opečené, snížíme teplotu a dopékáme ještě 4 minuty. Hotové bifteky osolíme, přidáme na ně máslové hobliny a servírujeme na nahřátých talířích. Cibuli dáme zpět do pánve a vmícháme do vypečené šťávy. Podle potřeby dochutíme solí a pepřem.
Příloha: brambory maštěné máslem

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 464x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,00 (počet: 6) 8,00 6 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Holštýnské bifteky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist