Bigos

Suroviny

500 g hlávkového zelí
500 g kyselého zelí
500 g vepřového masa
100 g uzeného bůčku
200 g salámu
100 g škvarků
1 cibule
bobkový list
majoránka
špetka papriky
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Překrájené kyselé zelí uvaříme a zvlášť uvaříme hlávkové zelí v nepřikryté nádobě doměkka. Maso osolíme a na tuku a cibuli ho podusíme. Dáme k němu zelí, koření a ještě asi půl hodiny dusíme. Bůček nakrájíme na kostičky, necháme ho vyškvařit a společně se škvarky ho dáme do zelí. Přimícháme nakrájený salám a promícháme.

Podáváme s brambory.

Pozn.: Můžeme zahustit jíškou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 486x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6,00 (počet: 2) 6,00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bigos


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Kuchyně na míru Ostrava

Vylepšete vzhled vaší kuchyně, Moderní kuchyně na míru od Šimčáka.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Jak vybrat mlýnek na kávu?

Vyberte si ten správný mlýnek na kávu. Elektrický nebo manuální?

Kurz fotografování na PC

Naučte se dobře fotit z pohodlí domova.

Levné webové stránky

Vytvořte si vlastní webové stránky online, rychle a jednoduše.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist