Bigos

Suroviny

500 g hlávkového zelí
500 g kyselého zelí
500 g vepřového masa
100 g uzeného bůčku
200 g salámu
100 g škvarků
1 cibule
bobkový list
majoránka
špetka papriky
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Překrájené kyselé zelí uvaříme a zvlášť uvaříme hlávkové zelí v nepřikryté nádobě doměkka. Maso osolíme a na tuku a cibuli ho podusíme. Dáme k němu zelí, koření a ještě asi půl hodiny dusíme. Bůček nakrájíme na kostičky, necháme ho vyškvařit a společně se škvarky ho dáme do zelí. Přimícháme nakrájený salám a promícháme.

Podáváme s brambory.

Pozn.: Můžeme zahustit jíškou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 291x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6,00 (počet: 2) 6,00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bigos


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Recepty

Nejlepší recepty z české i světové kuchyně, pro vaši domácí pohodu!

Sady příborů

Kvalitní sady kuchyňských příborů koupíte výhodně od Tescomy.

Utopenci

Recept na nejlepší utopence jaký jsme kdy našli.

Catering Praha

Kvalitní catering, který vás překvapí skvělým jídlem a servisem.

Kuchyně na míru Ostrava

Vylepšete vzhled vaší kuchyně, Moderní kuchyně na míru od Šimčáka.

Odšťavňovače

Odšťavňovač - zdraví, které si můžete koupit. Výběr špičkových značek.

Restaurace Klatovy

Baječné jídlo, výhodná meníčka to je Ambrosia restaurace v Klatovech.

Tvorba stránek Brno

Tvorba webových stránek v Brně včetně SEO optimalizace.

Vestavěné skříně Olomouc

Už žádný kompromis, nechce si udělat vestavné skříně na míru.

Vestavěné skříně Brno

Realizujeme kvalitní vestavěné skříně na míru v Brně a okolí.