Plněný houbový bochník

Suroviny

800 g čerstvých hub (kozáky, hřiby)
100 g uzené slaniny
1 cibule
3 housky
2 dl mléka
2 vejce
drcený kmín
1 stroužek česneku
petrželová nať
sůl
mletý černý pepř
strouhanka
3 vejce uvařená natvrdo
olej
mletá červená paprika
1 dl zeleninového vývaru

recept nemá fotografii

Postup

Houby očistíme a nakrájíme na plátky. Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, rozškvaříme, přidáme nadrobno nasekanou cibuli, houby, dusíme, dokud se nevyvaří veškerá tekutina a necháme vychladnout. Přidáme v mléku namočené a vyždímané housky, jedno celé vejce a 1 žloutek, kmín, prolisovaný česnek, nasekanou nať, sůl, pepř, podle potřeby strouhanku a promícháme. Na dno vymazané formy rozetřeme část houbové směsi, vmáčkneme oloupaná vejce a přikryjeme zbytkem směsi. Natřeme bílkem rozšlehaným se solí a mletou paprikou, podlijeme vývarem, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme 40 minut. Během pečení poléváme šťávou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 125x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,00 (počet: 2) 9,00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Plněný houbový bochník


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist