Pikantní štika (nebo filé)

Suroviny

600 g štiky nebo filé
150 g oleje
100 g másla
50 g citrónu
3 papriky (zelená, červená a žlutá)
100 g cibule
100 g sterilovaných žampiónů
30 g černých oliv
případně chilli koření
koření na ryby
sůl
100 ml bílého vína
50 g hladké mouky

recept nemá fotografii

Postup

Porce ryby osolíme, okořeníme, obalíme v mouce a opečeme na oleji. Přendáme je na mísu, potzřeme máslem a udržujeme v teple. Mezitím si připravíme pikantní směs. Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na oleji, přidáme na kostičky nakrájené papriky, žampióny a olivy, krátce podusíme a zalijeme vínem. Dochutíme solí, případně chilli kořením a podáváme s rybou. Ozdobíme kolečky citrónu.
Příloha: vařené brambory

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 238x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,00 (počet: 1) 9,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pikantní štika (nebo filé)


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist