Ravioli s ricottou a špenátem

Suroviny

Těsto:
500 g hladké mouky
4 žloutky
100 ml extra panenského olivového oleje

Náplň:
800 g sýru Ricotta
200 g jemně nakrájeného špenátu
3 vejce
2 lžíce parmazánu
1 lžíce pesta
sůl, pepř

Dále:
máslo
šalvěj
parmazán

recept nemá fotografii

Postup

Z mouky, žloutků a oleje připravíme těsto a vyválíme ho do tenké placky. Vykrájíme z něj kolečka. Z přísad na náplň umícháme hladký krém a kolečka těsta jím naplníme, přehneme, okraje stiskneme (nejlépe formičkou na ravioli). Vzniklé taštičky dáme do vroucí vody vařit asi na 3 minuty. Uvařené taštičky osmažíme na rozpálené pánvi na másle a šalvěji. Ihned podáváme posypané parmazánem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,400x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.75 (počet: 4) 8.75 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ravioli s ricottou a špenátem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist