Játra pana starosty

Suroviny

600 g vepřových jater
50 g oleje
pepř
100 g cibule
karí koření
40 g kečupu
2 feferonky
100 ml vody
sůl
120 g ušlehané smetany
4 dlouhé sterilované feferonky na ozdobu

recept nemá fotografii

Postup

Očištěná játra nakrájíme na nudličky, opečeme na horkém oleji, opepříme, vložíme nakrájenou cibuli a za stálého míchání orestujeme. Přidáme trochu karí koření, kečup, podlijeme vodou, vložíme nasekané feferonky a dusíme doměkka. Ke konci osolíme. Na talíři ozdobíme játra proužkem ušlehané smetany, na kterou položíme dlouhou feferonku.

Příloha: rýže, hranolky nebo krokety,
zeleninový salát

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6,693x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.17 (počet: 6) 6.17 6 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Játra pana starosty


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist