Filé z tresky s rajčaty

Suroviny

450 g filé z tresky
6 rajčat
1 cibule
1 konzerva žampiónů
15 g koření na ryby
15 g sladké papriky
½ lžičky bílého mletého pepře
1 hrnek hladké mouky
½ hrnku olivového oleje
5 lístků bazalky

recept nemá fotografii

Postup

Osušenou, rozmraženou rybu obalíme ve směsi z mouky, papriky a pepře. Na pánvi rozehřejeme olej a rybu v něm po obou stranách asi 3 minuty opékáme. Pak jí z pánve vyndáme a do výpeku dáme cibuli nakrájenou na půlkolečka a osmažíme jí. Slijeme žampióny a přidáme je k cibuli. Nálev ze žampiónů si schováme.

Z pánve slijeme přebytečný olej, na směs dáme opečenou rybu a podlijeme jí nálevem ze žampiónů. Přidáme koření na ryby a dusíme 10 minut. Případně podléváme vodou. Ke konci dušení přidáme rajčata, která jsme nakrájeli na kolečka a necháme 5 minut dodusit.
Na talíři ozdobíme nasekanou bazalkou.

Jako přílohu podáváme vařené brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,454x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 1) 8.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Filé z tresky s rajčaty


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist