Australský steak s ananasem
Suroviny
4 silnější roštěnky
4 lžíce sójové omáčky
1 stroužek česneku
6 plátků kompotovaného ananasu
4 lžíce šťávy z ananasového kompotu
4 lžíce oleje
sůl

Postup
Roštěnky naklepeme, osolíme a dáme do misky. Ve sklence s uzávěrem protřepeme sójovou omáčku a česnek utřený se solí, olej a šťávu z kompotu. Marinádu nalijeme na naklepané maso. Necháme min. 30 min odležet. Marinádu slijeme a plátky masa pečeme na grilu 5 minut po obou stranách. Při pečeme potíráme marinádou. Marinádou potíráme také plátky ananasu, které grilujeme zvlášť po obou stranách.
Hotové steaky dáváme na talíře, přikryjeme plátky ananasu a podáváme s bílým pečivem, nebo toasty. Je možné také s opečenými bramborami nebo hranolky.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,856x

Komentáře receptu Australský steak s ananasem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!