Cmunda - bramborák I.
Suroviny
syrové brambory
vejce
ovesné vločky
cuketa
majoránka
česnek
sůl

Postup
Je to jen další varianta pro bramborák, který cuketa zjemní a ovesné vločky ho udělají křupavější.
Nemusí být na pánvičce tenký.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 4,660x

Komentáře receptu Cmunda - bramborák I.
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!