bramborák, který cuketa zjemní a ovesné vločky ho udělají křupavější. ..." /> bramborák, který cuketa zjemní a ovesné vločky ho udělají křupavější. ..." />

Cmunda - bramborák I.

Suroviny

syrové brambory
vejce
ovesné vločky
cuketa
majoránka
česnek
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Je to jen další varianta pro bramborák, který cuketa zjemní a ovesné vločky ho udělají křupavější.
Nemusí být na pánvičce tenký.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,577x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 4.33 (počet: 3) 4.33 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Cmunda - bramborák I.


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist