Pstruzi zapečení v zeleninové rýži

Suroviny

4 filety ze pstruhů
250 g dlouhozrnné rýže
sáček mražené zeleninové směsi s brokolicí
150 g sýra
1 lžíce hladké mouky
2 lžíce másla
2 lžíce oleje
2 rajčata
šťáva z jednoho citronu
drcený pepř
sůl
svazek zelené petrželky

recept nemá fotografii

Postup

Rybu pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Rýži uvaříme dle návodu na obalu. Mraženou zeleninu dáme do vařící vody, povaříme 2 minuty a scedíme, poté smícháme s uvařenou rýží a polovinou nastrouhaného sýra. Osolíme a narovnáme do máslem vymazané zapékací mísy.

Rybu obalíme v mouce smíchané se solí, pepřem a nasekanou petrželkou a z obou stran je opečeme na směsi másla a oleje. Potom je rozložíme do zapékací mísy na rýžovou směs, proložíme plátky rajčat, posypeme zbylým strouhaným sýrem a zapékáme v předehřáté troubě 15 minut.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,552x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pstruzi zapečení v zeleninové rýži


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist