Pstruh nadívaný zeleninou
Suroviny
4 pstruzi
4 stroužky česneku
sůl
2 rajčata
1 cibule
2 papriky
100 g slaniny
hladká mouka
pálivá paprika
olej

Postup
Ryby zevnitř potřeme česnekem, který jsme utřeli se solí a dále ryby naplníme směsí krájených rajčat, cibule, papriky a slaniny. Ryby ovážeme, obalíme ve směsi mouky a papriky. Opečeme po obou stranách na pánvi, nebo můžeme péct 30 minut v troubě. Podáváme s bramborem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,198x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Pstruh nadívaný zeleninou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!