Kachní guláš
Suroviny
1 kachna
2 cibule
mletá paprika
česnek
majoránka
hladká mouka
olej
sůl, pepř
Postup
Kachnu očistíme, vykostíme a nakrájíme na menší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Osmažíme na oleji dozlatova a dáme na ni kousky kachny. Ve vlastní šťávě podusíme. Pak kachnu osolíme a opepříme. Asi po 5 minutách maso zasypeme paprikou a ihned zalijeme vodou, aby se paprika nepřepálila. Maso dusíme doměkka. Pak dáme do hrnce utřený česnek. Ve studené vodě dobře rozmícháme hladkou mouku a zahustíme jí podle potřeby omáčku. Provaříme, stáhneme z ohně a nakonec přidáme majoránku.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4,861x
Komentáře receptu Kachní guláš
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!