Marinované vepřové kotlety
Suroviny
6 vepřových kotlet
tuk na smažení
MARINÁDA:
2 vejce
2 lžičky worcesterové omáčky
2 lžičky sójové omáčky
2 lžičky hořčice
2 lžičky solamylu1 lžičky soli
pepř

Postup
Kotlety naklepeme, po stranách nařízneme a namočíme je do připravené marinády. Maso naskládáme do misky a zalijeme zbytkem marinády. Dáme přes noc uležet do lednice, přikryjeme jen volně alobalem.
Tuk rozpálíme a osmažíme na něm z obou stran marinované kotlety a přilijeme i zbytek marinády.
Podáváme s libovolně upravenými bramborami.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,921x
Hodnocení receptu:
5.00 (počet: 1)
5.00
1
10

Komentáře receptu Marinované vepřové kotlety
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!