Slepice s hráškem

Suroviny

1 slepice
500 ml slepičího vývaru
250 ml smetany
50 g másla
50 g hladké mouky
1 cibule
100 g sterilovaného hrášku
2 lžíce oleje
muškátový oříšek
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Slepici očistíme, omyjeme, rozpůlíme a dáme vařit do osolené vody. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji. Uvařenou slepici vykostíme, nakrájíme na kousky a na cibulce krátce opečeme.

Z hladké mouky a části másla připravíme světlou jíšku, kterou rozředíme vývarem a nalijeme na maso. Přidáme okapaný hrášek, smetanu, promícháme, dle chuti můžeme dosolit.

Hotový pokrm můžeme zjemnit máslem, okořenit muškátovým oříškem a jen lehce prohřát.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,171x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Slepice s hráškem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist