Hovězí vývar
Suroviny
800 g předního hovězího masa s kostí
100 g kořenové zeleniny (celer, mrkev, petržel)
1 cibule
sůl
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Maso dobře omyjeme a zalijeme studenou vodou. Osolíme a pomalu vaříme 3 hodiny. Půl hodiny před koncem vaření přidáme očištěnou a pokrájenou zeleninu a celou oloupanou cibuli a necháme dovařit. Po uvaření vyndáme maso a vývar přecedíme.
Do vývaru můžeme přidat uvařené těstoviny, játrové knedlíčky atd.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 258x
Hodnocení receptu:
10,00 (počet: 1)
10,00
1
10
![Počet hodnotících uživatelů: 1 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Hovězí vývar
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!