Hovězí vývar
Suroviny
800 g předního hovězího masa s kostí
100 g kořenové zeleniny (celer, mrkev, petržel)
1 cibule
sůl

Postup
Maso dobře omyjeme a zalijeme studenou vodou. Osolíme a pomalu vaříme 3 hodiny. Půl hodiny před koncem vaření přidáme očištěnou a pokrájenou zeleninu a celou oloupanou cibuli a necháme dovařit. Po uvaření vyndáme maso a vývar přecedíme.
Do vývaru můžeme přidat uvařené těstoviny, játrové knedlíčky atd.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,114x
Hodnocení receptu:
10.00 (počet: 1)
10.00
1
10

Komentáře receptu Hovězí vývar
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!