Hovězí vývar
Suroviny
800 g předního hovězího masa s kostí
100 g kořenové zeleniny (celer, mrkev, petržel)
1 cibule
sůl
Postup
Maso dobře omyjeme a zalijeme studenou vodou. Osolíme a pomalu vaříme 3 hodiny. Půl hodiny před koncem vaření přidáme očištěnou a pokrájenou zeleninu a celou oloupanou cibuli a necháme dovařit. Po uvaření vyndáme maso a vývar přecedíme.
Do vývaru můžeme přidat uvařené těstoviny, játrové knedlíčky atd.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,427x
Hodnocení receptu:
10.00 (počet: 1)
10.00
1
10
10.00 (počet: 1)
10.00
1
10
Komentáře receptu Hovězí vývar
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

