Pařížská šlehačka I.

Suroviny

0,5 smetany ke šlehání
40 g kakaa
50 g cukru krupice

recept nemá fotografii

Postup

Za stálého míchání přivedeme suroviny k varu. Potom necháme za občasného zamíchání směs vychladit. Dáme do ledničky asi na 6 hodin (nesmí zmrznout!) a před použitím ušleháme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,454x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.00 (počet: 1) 6.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pařížská šlehačka I.


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist