Pařížská šlehačka I.
Suroviny
0,5 smetany ke šlehání
40 g kakaa
50 g cukru krupice
Postup
Za stálého míchání přivedeme suroviny k varu. Potom necháme za občasného zamíchání směs vychladit. Dáme do ledničky asi na 6 hodin (nesmí zmrznout!) a před použitím ušleháme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,575x
Hodnocení receptu:
6.00 (počet: 1)
6.00
1
10
Komentáře receptu Pařížská šlehačka I.
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!