Pařížská šlehačka I.
Suroviny
0,5 smetany ke šlehání
40 g kakaa
50 g cukru krupice

Postup
Za stálého míchání přivedeme suroviny k varu. Potom necháme za občasného zamíchání směs vychladit. Dáme do ledničky asi na 6 hodin (nesmí zmrznout!) a před použitím ušleháme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,454x
Hodnocení receptu:
6.00 (počet: 1)
6.00
1
10

Komentáře receptu Pařížská šlehačka I.
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!