Čokoládová bublanina
Suroviny
180 g polohrubé mouky
100 g strouhané čokolády na vaření
3 vejce
sůl
1/2 prášku do pečiva
vanilkový cukr
100 g moučkového cukru
150 g letního ovoce
100 g bílé čokolády
máslo na vymazání

Postup
Bílky vyšleháme se špetkou soli do pevného sněhu, potom do něj postupně přidáváme střídavě moučkový cukr, žloutky a mouku s práškem do pečiva a strouhanou čokoládou.
Těsto nalijeme do máslem vymazané formy na biskupský chlebíček, přidáme polovinu ovoce a pečeme při teplotě 175 °C zhruba 20 minut. Chlebíček vyklopíme na mřížku a vychladlý ho ozdobíme rozpuštěnou bílou čokoládou a zbylým ovocem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,367x

Komentáře receptu Čokoládová bublanina
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!