Čokoládová bublanina

Suroviny

180 g polohrubé mouky
100 g strouhané čokolády na vaření
3 vejce
sůl
1/2 prášku do pečiva
vanilkový cukr
100 g moučkového cukru
150 g letního ovoce
100 g bílé čokolády
máslo na vymazání

recept nemá fotografii

Postup

Bílky vyšleháme se špetkou soli do pevného sněhu, potom do něj postupně přidáváme střídavě moučkový cukr, žloutky a mouku s práškem do pečiva a strouhanou čokoládou.
Těsto nalijeme do máslem vymazané formy na biskupský chlebíček, přidáme polovinu ovoce a pečeme při teplotě 175 °C zhruba 20 minut. Chlebíček vyklopíme na mřížku a vychladlý ho ozdobíme rozpuštěnou bílou čokoládou a zbylým ovocem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,292x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 2.00 (počet: 1) 2.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Čokoládová bublanina


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist