Sýrový dort s bagetkou

Suroviny

200 g čerstvého přírodního sýra
100 g měkkého tvarohu
5 plátků želatiny
4 bagetky
4 lžíce strouhaného parmazánu
svazek pažitky
1 bílek
voda
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Parmazán rozvaříme ve 100 ml vody a vychladlou směsí přelijeme bagetky. Sýr rozšleháme s polovinou pažitky a tvarohem, osolíme, směs nahřejeme nad párou na teplotu zhruba 30 °C. Nabobtnalou želatinu vymačkáme, dáme do skleněné misky, zakryjeme fólií, dáme do mikrovlnné trouby rozpustit a pak jí vmícháme do sýrové směsi. Přidáme sníh z bílku a špetky soli.

Směsí naplníme kulatou misku vyloženou potravinářskou fólií - na dno rozetřeme třetinu hmoty, přidáme bagetky a zakryjeme zbylým sýrem. Povrch posypeme pažitkou a necháme v chladu rozležet.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,931x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 1) 9.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Sýrový dort s bagetkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist