Knedlíčky v marcipánu a pistáciích

Suroviny

NA KNEDLÍČKY:
400 g marcipánové hmoty
moučkový cukr
3 lžíce jahodové marmelády
8 velkých jahod
50 g nastrouhaných nesolených pistácií (příp. kokosu)
zelené potravinářské barvivo

JAHODOVÁ OMÁČKA:
250 g zralých jahod
2 lžíce cukru (příp. vanilkového cukru)

recept nemá fotografii

Postup

Marcipánovou hmotu důkladně propracujeme na ploše poprášené cukrem. Rozdělíme jí na 8 kousků. Z každého vytvarujeme placku. Pak zahřejeme marmeládu. Očištěné jahody pak pomocí štětečku potřeme zahřátou marmeládou a každou porci zabalíme do kousku marcipánu.

Jahodové knedlíčky znovu potřeme marmeládou a obalíme je v pistácicíh nebo kokosu obarveném nazeleno. Zbylý marcipán obarvíme také nazeleno a vytvarujeme lístečky. Jahory určené na omáčku očistíme, rozmixujeme a přisladíme. Připravené knedlíčky rozdělíme po dvou na talířky. Doplníme je trochou jahodové omáčky a dozdobíme lístečky vytvarovanými z marcipánu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,806x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Knedlíčky v marcipánu a pistáciích


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist