Cuketová omáčka

Suroviny

1 malá cuketa
3 stroužky česneku
trochu oleje
sůl, pepř
trochu octa
2 lžíce majolky

recept nemá fotografii

Postup

Cuketu očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Česnek oloupeme a prolisujeme do cukety, přidáme olej, osolíme a opepříme. Duchutíme octem a majolkou a vše promícháme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,395x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.20 (počet: 5) 7.20 5 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Cuketová omáčka

Zdena: Wednesday, November 24, 2010
Syrová cuketa je ke konzumaci vhodná - zejména mladé plody. Je výborná pro hubnutí a detoxikaci organismu - např. nakrájená na jemné plátky doplněná několika kapkami olivového oleje.
Demon: Wednesday, November 24, 2010
Myslím, že se syrová cuketa nemá jíst....měla by se tepelně upravit...do tohohle rozhodně nejdu, protože cuketa není okurka.
anonym: Wednesday, April 16, 2008
To má být omáčka? Spíš jakási ochucená cuketa... Jak a k čemu ji podávat? Z.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist