Cuketová omáčka
Suroviny
1 malá cuketa
3 stroužky česneku
trochu oleje
sůl, pepř
trochu octa
2 lžíce majolky

Postup
Cuketu očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Česnek oloupeme a prolisujeme do cukety, přidáme olej, osolíme a opepříme. Duchutíme octem a majolkou a vše promícháme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4,395x
Hodnocení receptu:
7.20 (počet: 5)
7.20
5
10

Komentáře receptu Cuketová omáčka
Zdena: | Wednesday, November 24, 2010 |
Syrová cuketa je ke konzumaci vhodná - zejména mladé plody. Je výborná pro hubnutí a detoxikaci organismu - např. nakrájená na jemné plátky doplněná několika kapkami olivového oleje. | |
Demon: | Wednesday, November 24, 2010 |
Myslím, že se syrová cuketa nemá jíst....měla by se tepelně upravit...do tohohle rozhodně nejdu, protože cuketa není okurka. | |
anonym: | Wednesday, April 16, 2008 |
To má být omáčka? Spíš jakási ochucená cuketa... Jak a k čemu ji podávat? Z. |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!