Medová zmrzlina Semifredo

Suroviny

300 ml ušlehané šlehačky
100 ml tekutého medu
1 vejce
4 žloutky (nejlépe sytě oranžové)
oříšky na ozdobení

recept nemá fotografii

Postup

Dáme vařit vodu v rendlíku, na něj dáme místu s vejcem a žloutky a za stálého míchání (i ručním mixérem) šleháme do pěny. Nevaříme, aby se žloutky nesdrcly, jen prohříváme. Když vznikne žlutá pěna, odstavíme z ohně a vmícháme vejce a med do šlehačky.
Potravinářskou fólií vyložíme formu na chléb (nebo srnčí hřbet) a nalijeme do ní hmotu. Potravinářskou fólií ji přikryjeme a dáme zmrazit asi na 2 hodiny.
Podáváme pokropené medem a posypané opraženými oříšky

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,562x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.83 (počet: 6) 7.83 6 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Medová zmrzlina Semifredo

anonym: Thursday, June 14, 2007
trochu tyha

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist