Pomazánka z uzené makrely I.

Suroviny

4 uzené makrely
kůřa a šťáva ze 2 citronů
3 - 4 lžíce smetanového křenu (příp. 1 lžíce čerstvě nastrouhaného)
400 ml zakysané smetany
velké svazek hladkolisté petrželky
černý pepř
čerstvé pečivo

recept nemá fotografii

Postup

Makrely položíme na hřbět, rozevřeme je a od ocasu postupně vyloupneme pateře až k hlavě. Z oblasti břišní dutiny vybereme kostičky a maso bez kůže vyloupneme, dáme do mísy a vidličkou natrháme na kousky. Přidáme citronovou kůru, křen, smetanu a většinu nahrubo nasekaných petrželových lístků.

Do směsi vymačkáme citronovou šťávu a dochutíme trochou čerstvě umletého černého pepře. Vše opatrně smícháme, ale nepřemícháme - pomazánka by neměla být kašovitá.

Podáváme s čerstvým pečivem a zbylou petrželkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,436x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pomazánka z uzené makrely I.


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist