Dortový korpus velký

Suroviny

10 bílků
150 g krystalového cukru
2 vanilkové cukry
10 žloutků
250 g moučkového cukru
1 prášek do pečiva
10 lžic horké vody
500 g hladké mouky

recept nemá fotografii

Postup

Bílky s krystalovým cukrem a vanilkovými cukry vyšleháme do tuhého sněhu. Žloutky s moučkovým cukrem vyšleháme do pěny, přidáme vodu a za stálého míchání polovinu mouky smíchané s práškem do pečiva. Nakonec vmícháme střídavě a zlehka vařečkou promícháme zbytek mouky a sníh. Pečeme v předehřáté troubě při 180-200° C.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,170x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 2) 9.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Dortový korpus velký


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist