Telecí plec na tymiánu

Suroviny

1 kg telecí plece
400 ml masového vývaru
červená paprika
zelená paprika
žlutá paprika
2 cibule
1 lžička rajského protlaku
6 sterilovaných okurek
malý svazek petržele
malý svazek tymiánu
4 lžíce oleje
20 ml koňaku
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Papriky omyjeme, rozpůlíme, zbavíme semínek a rozkrájíme na tenké proužky. Cibule pokrájíme na kostičky, okurky na kolečka, maso na větší kostky, bylinky nasekáme najemno.

Maso důkladně osolíme a opepříme a opečeme s cibulí na rozpáleném oleji. Až se zatáhne, přidáme koňak, rajský protlak, papriku, okurky, bylinky a vše orestujeme. Pak směs zalijeme masovým vývarem a pomalu na mírném ohni dusíme doměkka.

Jako přílohu podáváme gnocchi obalené v čerstvých nasekaných bylinkách (tymián, bazalka, pažitka nebo petrželka).

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,887x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Telecí plec na tymiánu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist