Hovězí na žampiónech a víně

Suroviny

500 g zadního hovězího
150 g žampiónů
1 červená paprika
1 cibule
500 ml zeleninového vývaru
150 ml červeného vína
hrnek smetany
tmavá jíška
sůl
sladká paprika
kayenský pepř

recept nemá fotografii

Postup

Na oleji osmahneme kostičky masa, přidáme pokrájenou cibuli a paprikový lusk nakrájený nadrobno. Osolíme, ochutíme sladkou paprikou a špetkou kayenského pepře. Zalijeme červeným vínem a zeleninovým vývarem. Asi hodinu vaříme, až je maso měkké a kousky papriky se téměř rozvaří. Poté přidáme žampióny nakrájené na plátky. Opět povaříme asi 20 minut. Nakonec zalijeme smetanou a zahustíme hotovou jíškou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,676x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hovězí na žampiónech a víně


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist