Kotlety z divočáka
Suroviny
4 kotlety z divočáka
sůl
olej
MARINÁDA:
4 lžíce oleje
4 lžíce vinného octa
2 lžíce drcených jalovcových bobulek
Postup
Kotlety mírně naklepeme, osušíme a dáme do nálevu, který jsme připravili smícháním výše uvedených surovin a necháme pár hodin uležet, během této doby jednotlivé kotlety otáčíme. Před grilováním kotlety osušíme a maso poté potřeme olejem.
Grilujeme na hodně rozpáleném naolejovaném grilu z kažé strany asi 6 - 8 minut, dle stáří divočáka. Jako zkoušku propečenosti odhrneme vrchní stranu masa nožem od kosti. Osolíme až těstě před podáváním.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 7,062x
Komentáře receptu Kotlety z divočáka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!