Kotlety z divočáka

Suroviny

4 kotlety z divočáka
sůl
olej
MARINÁDA:
4 lžíce oleje
4 lžíce vinného octa
2 lžíce drcených jalovcových bobulek

recept nemá fotografii

Postup

Kotlety mírně naklepeme, osušíme a dáme do nálevu, který jsme připravili smícháním výše uvedených surovin a necháme pár hodin uležet, během této doby jednotlivé kotlety otáčíme. Před grilováním kotlety osušíme a maso poté potřeme olejem.

Grilujeme na hodně rozpáleném naolejovaném grilu z kažé strany asi 6 - 8 minut, dle stáří divočáka. Jako zkoušku propečenosti odhrneme vrchní stranu masa nožem od kosti. Osolíme až těstě před podáváním.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6,418x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kotlety z divočáka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist