Pstruh na másle

Suroviny

2 vykuchaní pstruzi
150 g másla
citrónová šťáva podle chuti
sůl
hladká mouka na obalení
2 lžíce nasekané petrželky
případně 1 stroužek česneku

ukázka receptu Pstruh na másle
Posunovut vlevo
ukázka receptu Pstruh na másle
Posunout vpravo

Postup

Pstruhy očistíme, omyjeme, osušíme, osolíme a lehce obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozpustíme máslo a pstruhy na něm po každé straně 4-5 minut opečeme. Přendáme je do nahřáté mísy a do výpeku přidáme kousek čerstvého másla, petrželku, citrónovou šťávu a špetku soli a necháme prohřát. Při pečení můžeme do másla přidat oloupaný a prolisovaný česnek – není nutné.
Hotovou šťávou přelijeme pstruhy.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 20,322x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.93 (počet: 44) 7.93 44 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pstruh na másle

anonym: Sunday, April 5, 2009
Proč ne, nám to tak taky chutná ...
anonym: Saturday, April 4, 2009
Rybka vyborna, ovsem ta kombinace s hranolky... Jeste chybi tatarka.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist