Pstruh na másle

Suroviny

2 vykuchaní pstruzi
150 g másla
citrónová šťáva podle chuti
sůl
hladká mouka na obalení
2 lžíce nasekané petrželky
případně 1 stroužek česneku

ukázka receptu Pstruh na másle
Posunovut vlevo
ukázka receptu Pstruh na másle
Posunout vpravo

Postup

Pstruhy očistíme, omyjeme, osušíme, osolíme a lehce obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozpustíme máslo a pstruhy na něm po každé straně 4-5 minut opečeme. Přendáme je do nahřáté mísy a do výpeku přidáme kousek čerstvého másla, petrželku, citrónovou šťávu a špetku soli a necháme prohřát. Při pečení můžeme do másla přidat oloupaný a prolisovaný česnek – není nutné.
Hotovou šťávou přelijeme pstruhy.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 20 499x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,93 (počet: 44) 7,93 44 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pstruh na másle

anonym: neděle 5. dubna 2009
Proč ne, nám to tak taky chutná ...
anonym: sobota 4. dubna 2009
Rybka vyborna, ovsem ta kombinace s hranolky... Jeste chybi tatarka.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist