Pivovarská bašta
Suroviny
800 g vepřové kýty
2-3 lžíce oleje
100 g kečupu
2 stroužky česneku
10 ml 12stupňového piva
1 velká cibule
1 celý pórek
sůl, pepř

Postup
Kýtu nakrájíme na nudličky a zprudka je opečeme na oleji. Zakapeme kečupem, osolíme, opepříme a přidáme oloupaný prolisovaný česnek. Necháme asi 10 minut na mírném ohni dusit. Pak přimícháme cibuli a pórek, obojí oloupané a nakrájené na tenčí kolečka a zajileme pivem. Podle potřeby dosolíme a podusíme.
Vhodné přílohy: brambory, hranolky, rýže nebo chléb.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4,864x
Hodnocení receptu:
9.00 (počet: 7)
9.00
7
10

Komentáře receptu Pivovarská bašta
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!