Pivovarská bašta

Suroviny

800 g vepřové kýty
2-3 lžíce oleje
100 g kečupu
2 stroužky česneku
10 ml 12stupňového piva
1 velká cibule
1 celý pórek
sůl, pepř

recept nemá fotografii

Postup

Kýtu nakrájíme na nudličky a zprudka je opečeme na oleji. Zakapeme kečupem, osolíme, opepříme a přidáme oloupaný prolisovaný česnek. Necháme asi 10 minut na mírném ohni dusit. Pak přimícháme cibuli a pórek, obojí oloupané a nakrájené na tenčí kolečka a zajileme pivem. Podle potřeby dosolíme a podusíme.
Vhodné přílohy: brambory, hranolky, rýže nebo chléb.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,559x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 7) 9.00 7 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pivovarská bašta


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist