Rychlé řezy z podmáslí pro diabetiky
Suroviny
200 ml podmáslí
1 vejce
sladidlo místo 100 g cukru (Sucrazit, Diner, Diafan, Kandisin, Sular)
4 lžíce oleje
180 g polohrubé mouky
½ balíčku prášku do pečiva
papír na pečení
150 g dia džemu
na polevu:
100g dia hořké čokolády
50 g ztuženého pokrmového tuku
Postup
Podmáslí rozšleháme v míse s vejcem, sladidlem a olejem, přidáme mouku s práškem do pečiva a vše lehce promícháme. Těsto nalijeme do menšího pekáče vyloženého pečícím papírem, urovnáme a pečeme v předehřáté troubě při 200°C. Po vychladnutí potřeme džemem rozvařeným se lžící vody.
Čokoládu rozlámeme na menší kousky a s nadrobno nakrájeným tukem vložíme do kastrůlku postaveného do většího kastrolu s horkou vodou. Za stálého míchání zahříváme, dokud nevznikne hladká poleva. Tou polijeme nakonec koláč.
Po ztuhnutí polevy ho rozdělíme na 22 dílů.
1 díl: sacharidy 10 g, tuk 6 g
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 10,057x
9.30 (počet: 10)
9.30
10
10
Komentáře receptu Rychlé řezy z podmáslí pro diabetiky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

