Pekingské zelí s jogurtem a hořčicí

Suroviny

l menší pekingské (čínské zelí)
sůl
cukr
1 větší cibule
1 červená paprika
1 lžička ostré hořčice
2 lžíce sekaných arašídů
1 lžička kari
1 malý bílý jogurt
1 lžíce citronové šťávy
1 stroužek česneku
špetka mletého hřebíčku

recept nemá fotografii

Postup

Zelí si nakrájíme na tenké proužky, osolíme, osladíme a smícháme s cibulí nakrájenou na kolečka a s paprikou nakrájenou na proužky. Na lžíci oleje opražíme arašídy a kari. Jogurt osolíme, smícháme s citronovou šťávou, rozetřeným česnekem, hořčicí a roztlučeným (či rozemletým) hřebíčkem. Jogurtovou zálivku promícháme se zelím a přelijeme olejem s opraženými arašídy a kari.
Obměny: kromě pekingského nebo čínského zelí lze použít i tzv. ledový salát.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,632x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10.00 (počet: 1) 10.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pekingské zelí s jogurtem a hořčicí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist