Koroptve smažené
Suroviny
2 maldé masité koroptve
80 g hladké mouky
2 vejce
1/16 l bílého vína
150 g strouhanky
200 g oleje na smažení
40 g másla
sůl

Postup
Koroptve řádně očistíme, rozpůlíme, osolíme a obalíme v mouce. Vejce rozšleháme s vínem a půlky koroptví v nich namáčíme. Nakonec je obalíme ve strouhance a smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Skládáme do ohnivzdorné misky a každou potíráme rozpuštěným máslem. Na míse je zdobíme petrželkou a podáváme je s opečenými bramborami a se salátem Waldorf (viz saláty), případně s dušeným hráškem nebo růžičkovou kapustou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 2,850x
Hodnocení receptu:
5.33 (počet: 3)
5.33
3
10

Komentáře receptu Koroptve smažené
anonym: | Sunday, August 12, 2012 |
mas to dobrzÿ |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!