Koroptve smažené

Suroviny

2 maldé masité koroptve
80 g hladké mouky
2 vejce
1/16 l bílého vína
150 g strouhanky
200 g oleje na smažení
40 g másla
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Koroptve řádně očistíme, rozpůlíme, osolíme a obalíme v mouce. Vejce rozšleháme s vínem a půlky koroptví v nich namáčíme. Nakonec je obalíme ve strouhance a smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Skládáme do ohnivzdorné misky a každou potíráme rozpuštěným máslem. Na míse je zdobíme petrželkou a podáváme je s opečenými bramborami a se salátem Waldorf (viz saláty), případně s dušeným hráškem nebo růžičkovou kapustou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,636x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5.33 (počet: 3) 5.33 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Koroptve smažené

anonym: Sunday, August 12, 2012
mas to dobrzÿ

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist