Těstoviny po provensálsku

Suroviny

500 g těstovin
100 g ementálu
50 g Nivy
4 stroužky česneku
2 lžíce posekaných lístků bazalky nebo
2 lžičky sušené bazalky
2 lžíce másla
4 lžíce oleje
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Těstoviny (špagety, ale i jiné těstoviny) uvaříme ve slané vodě dle návodu. Mezitím utřeme z bazalky, oleje, česneku a Nivy pastu, ke které přidáme strouhaný ementál. Podle chuti osolíme. Uvařené těstoviny necháme okapat, dáme do misky a smícháme s čerstvým máslem a bazalkovou pastou. Jíme horké.
Upozornění: nekazte to žádnou uzeninou, vylepšete to sklenkou vína!

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,413x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Těstoviny po provensálsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist